Bilutleie Milano

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milano er en italiensk storby i den nordlige regionen av landet, som for mange kanskje er best kjent for sine to verdenskjente fotballag. Milano er en av de største byene i Italia, med over 1,4 millioner innbyggere. Hit reiser man ikke dersom man vil slikke sol langs vannkanten, for Milano er en skikkelig storby med innlandsklima. Byen har svært mange severdigheter fra tidligere århundrer, og er samtidig kjent som en av verdens aller beste shoppingdestinasjoner.

Leiebil

Copyright_SREEDHAR YEDLAPATI-Fotolia_com_Fotolia_23760988_MMilano har to flyplasser, som ligger på hver sin side av millionbyen. De fleste nordmenn vil ankomme Milano via Malpensa lufthavn, som er den internasjonale flyplassen i regionen. Skal man ha leiebil så ordnes det aller enklest på flyplassen – i sentrum er det mye trafikk, trangt og kanskje vanskelig å finne frem. Både Budget, Hertz, Avis, Bilutleie24 no og Europcar tilbyr bilutleie på flyplassen i Milano, men også i sentrum. Av lokale, italienske bilutleiere som finnes på flyplassen kan vi anbefale Firefly Car REntal, GOLDCAR og Emme Car Di Marchette Daniele.

Attraksjoner du kan besøke

tour_img-316933-90

Milano er en stor by med store avstander, slik at det er den optimale byen å være turist i med leiebil. Severdigheter du vil få med deg er det historiske Sforza Castle og de mange kirkene i sentrum av byen. Du bør også sette av tid til shopping når du først befinner deg i Milano – byen har flere av verdens største varehus og er kjent for sine designerbutikker. Parker leiebilen i et parkeringshus og ta deg god tid. Utover dette er det også mange fine utflukter utenfor selve bykjernen. Kjører man nordøst for Milano finnes det mange store innsjøer som er populære for lokalbefolkningen på varme dager.

Tips

Italienerne elsker biler, og man vil helt sikkert møte på noen hissige italienere i sportsbiler med alt for mange hestekrefter. Kjør derfor forsiktig i sentrum av Milano, der det ofte er mye trafikk, og til tider trange gater med mange gateparkerte biler. For den mest nervøse sjåfør anbefaler vi å la bilen stå når man skal oppleve sentrum av Milano. Utenfor byen er det stort sett flotte og flate veier, slik at det å ha leiebil i Italia generelt mer eller mindre er en drøm.